Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZA DRULOVIĆA: Partizan sa samo pet defanzivaca otišao u Holandiju

Fudbalere Partizana u četvrtak čeka duel sa AZ Alkmarom u okviru 5. kola Lige Evrope, a trener crno-belih Ljubinko Drulović ne zna šta će sa nagomilanim problemima.

Naime, crno-beli će u Holandiji na raspolaganju imati svega pet defanzivaca. To znači da pored teže povređenih Gregora Balažica i Miloša Ostojića u timu sigurno neće biti ni Fabrisija Dornelasa. Tako će levog štopera igrati Ivan Bandalovski.
Fabrisijo definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne može da igra protiv AZ-a. Pored Brazilc van stroja je i vezista Alen Stevanović. Na mestu štopera igraće Ivan Bandalovski, zadovoljan sam kako je tu ulogu odradio na meču sa Novim Pazarom – istakao je Ljubinko Drulović.
Partizan za meč sa AZ Alkmarom računa na sledeće igrače:
Golmani: Živko Živković i Filip Kljajić.
Odbrana: Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Ivan Bandalovski, Nikola Leković i Nemanja Subić.
Vezni red: Saša Ilić, Stefan Babović, Petar Grbić, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Andrija Živković, Stefan Lukić, Marko Jevtović i Marko Golubović.
Napad: Valeri Božinov, Ivan Šaponjić i Abubakar Oumaru.
The post PROBLEMI ZA DRULOVIĆA: Partizan sa samo pet defanzivaca otišao u Holandiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) CRNO-BELI JURE PROLEĆE U EVROPI: Partizan otputovao u Holandiju

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros u Holandiju na meč petog kola grupe L Lige Evrope protiv AZ Alkmara...Partizan je u prvom kolu odigranom 17. septembra u Beogradu pobedio 3:2...Crno-beli bi u slučaju dobrog rezultata napravili korak više ka plasmanu u 1/16 finala Lige Evrope...Autor: Kurir...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.