PROBLEMI U RAJU: Mbape odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 16:56

PROBLEMI U RAJU: Mbape odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora

Ukoliko ne potpiše novi ugovor sa "svecima" brzonogi fudbaler neće imati problema da pronađe novi klub. Za njegove usluge zainteresovani su Real Madrid i Liverpul.

Francuski superstar Kilijan Mbape potvrdio je da još uvek nije odlučio da li će da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Inter se nada da Milan neće pobediti Atalantu, i da će on to iskoristiti jer u 18.00 gostuje Udinezeu, koji se nalazi u očajnoj formi. Dvojka na Inter nosi kvotu 1,65. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Inter.

- Još nismo potpisali, razgovaramo sa klubom. Razmišljam o tome, jer ako potpišem i produžim ugovor, to znači da ću se dugoročno obavezati Pari Sen Žermenu - rekao je Kilijan Mbape.

Francuski reprezentativac ponavlja da je srećan u Parizu i zahvalan klubu i navijačima, ali…

- Samo želim da razmislim šta želim da radim i gde želim da budem u narednih nekoliko godina. O tome razmišljam i znam da ću uskoro morati da napravim izbor. Ne želim da produžim ugovor i da posle godinu dana kažem da želim da odem, jer uopšte nisam želeo da potpišem novi ugovor.

Mbappe is not ready to commit his future to PSG 👀⏳ pic.twitter.com/7bVbuQzqVd

— ESPN FC (@ESPNFC) January 23, 2021

Ukoliko ne potpiše novi ugovor sa "svecima" Mbape neće imati problema da pronađe novi klub. Za njegove usluge zainteresovani su Real Madrid i Liverpul.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.