PROBLEMI SA GARSIJOM: On prihvatio ponudu kluba za transfer, Zvezda odbila! Zapelo oko para

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 22:17

PROBLEMI SA GARSIJOM: On prihvatio ponudu kluba za transfer, Zvezda odbila! Zapelo oko para

Oglasio se predsednik zainteresovanog tima.

Predsednik fudbalskog kluba Aris priznao je da se vode pregovori oko dolaska Matea Garsije iz Crvene zvezde, ali je istekao da su crveno-beli jako negativni.

Zvezda je ubeđena da će izvući 2,2 miliona evra i spremna je da čeka do septembra kako bi dobila pomenutu cifru. Grci ne odustaju što je priznao predsednik Arisa Teodoros Karapidis.

- Pokušavamo da dovedemo Matea Garsiju. Pričali smo sa Zvezdom, oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili negativni po tom pitanju. Igrač hoće da dođe i neću da kažem više o tome jer smo u pregovorima - poručio je prvi čovek Arisa.

Nezvanično, Aris je uz pomoć Olimpijakosa bio spreman da ponudi najviše 1,5 miliona evra i 30 posto od naredne prodaje. Na Marakani su odbili takvu mogućnost.

- Aris i Olimpiakos? Da li je loše kada su nam pozicije iste? Ne vidim u tome ništa loše. Prošle godine smo bili protiv Olimpijakosa na glasanju, branio sam interese Arisa. Zainteresovan sam da dovedem dobre igrače u Aris čak iako su iz AEK-a, PAOK-a i Olimpijakosa. Zašto da ne pričamo o savezništvu PAOK-a, AEK-a i Panatinaikosa. Mnogo puta su njihovi stavovi identični, a to govori da su saveznici - dodao je Karapidis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.