PROBLEM ZA TOMIĆA: Zvezda će u Podgorici biti OSLABLJENA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA TOMIĆA: Zvezda će u Podgorici biti OSLABLJENA (FOTO)

Crveno-beli sutra u 19 časova igraju protiv Budućnosti.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u prvom kolu ABA lige Cibonu u Beogradu, a u drugom kolu gostuju u Podgorici protiv Budućnosti sutra od 19 časova. Biće to i repriza prošlogodišnjeg finala regionalnog takmičenja u kojem je Budućnost posle tri godine skinula krunu Crvenoj zvezdi. Trener crveno-belih Milan Tomić prepustio je ulogu favorita Podgoričanima, a istakao je i da je igranje Džoa Reglanda neizvesno pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amerikanac ima problema sa temperaturom.

UOČI SLEDEĆEG MEČA BUDUĆNOSTI: Ono što je Džikić rekao, NEĆE se svideti navijačima Partizana (FOTO)

OGLASILA SE BUDUĆNOST: Evo šta čeka Zvezdu u Morači! (FOTO)

 - Prvi veliki derbi regionalne lige koji stiže prerano protiv evroligaškog protivnika. Bez obzira što smo već rekli da hoćemo i da nam je cilj da napredujemo iz dana u dan i budemo što bolji, mi na ovoj utakmici moramo da budemo tim više nego na bilo kojoj drugoj. Sigurno da je Budućnost favorit, ali daćemo sve od sebe da odigramo kvalitetnu utakmicu. Putujemo sa 14 igrača, iz razloga što je Džo Regland u petak imao visoku temperaturu i nije trenirao - rekao je Tomić.

Crvena zvezda je nedavno u Laktašima u Supekupu savladala upravo Budućnost u finalu i to prilično lako, ali kapiten crveno-belih Branko Lazić smatra da to nije pravi reper za sutrašnji meč.

 - Ovo je nova utakmica i nova priča. Budućnost ima ulogu favorita, igraće pred svojim navijačima. Mi sa druge strane želimo i moramo da budemo skoncentrisani da odigramo dobru utakmicu i to kao tim čemu stremimo kroz svaki trening. Mali hendikep predstavlja i to što je naš plejmejker Regland pod temperaturom, ali putujemo u Podgoricu sa željom da odigramo kao ekipa, tim, čvrsto, skoncentrisano i kvalitetno - jasan je Lazić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.