PROBLEM U NAJAVI? Partizanova velika želja postala SLOBODAN igrač, ali mu je menadžer Miško Ražnatović

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 23:27

PROBLEM U NAJAVI? Partizanova velika želja postala SLOBODAN igrač, ali mu je menadžer Miško Ražnatović

Videćemo da li će doći do saradnje.

Nakon odlaska Jama Madara iz Partizana u turski Fenerbahče, crno-beli su "zaratili" sa menadžerom Miškom Ražnatovićem, te kako stvari sada stoje igrači najpoznatijeg košarkaškog agenta u narednom periodu neće igrati za šampiona ABA lige.

To praktično znači da letnja želja Partizana na poziciji plejmejkera Džejlen Smit zasigurno neće postati novi organizator igre u ekipi Željka Obradovića, iako je reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hrvatske od danas slobodan igrač.

Odlazak 28-godišnjeg Amerikanca iz berlinske Albe potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović, koji je saopštio da će njegov klijent uskoro pronaćio novi klub.

Smit je u Albi proveo dve sezone i postao šampion Nemačke.

U prošloj sezoni Evrolige američki košarkaš prosek od 11.5 poena i 2.6 asistencija po meču.

Da li bi ovo predstavljalo "problem u najavi", te bi crno-beli automatski odustajali od igrača koje zastupa Miško Ražnatović, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.