PROBLEM PRED NEASTAVAK MUNDIJALA: Razboleo se selektor Senegala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 18:17

PROBLEM PRED NEASTAVAK MUNDIJALA: Razboleo se selektor Senegala!

Potvrđeno...

Selektor fudbalske reprezentacije Senegala Aliju Sise je bolestan, ali će biti na klupi te selekcije za meč osmine finala Svetskog prvenstva protiv Engleske.

- On je bolestan već nekoliko dana i juče nas je pustio da obavimo trening po njegovim uputstvima. Nadamo se da će danas biti na terenu, ali smo sigurni da će sutra uveče on biti taj koji će voditi tim - rekao je Bogaer na konferenciji za novinare.

Bogaer nije precizirao kakve tegobe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima Sise, samo je objasnio da ima "malu temperaturu" i da su zato na oprezu.

Engleska je favorit u predstojećem meču osmine finala, ali Bogaer je rekao da veruje da drugi iznenadjujući rezultati na ovom Mundijalu mogu da inspirišu Senegal.

- Videli smo da Kamerun može da pobedi Brazil i da Tunis može da pobedi Francusku, tako da znamo i da Senegal može da pobedi Englesku. To je ono čemu težimo. To je važna poruka - rekao je on.

Utakmica osmine finala Svetskog prvenstva izmedju Senegala i Engleske na programu je sutra od 20.00.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.