PROBLEM PRED KAMERUN: Još jedan bitan šraf ”Orlova” POD ZNAKOM PITANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 17:06

PROBLEM PRED KAMERUN: Još jedan bitan šraf ”Orlova” POD ZNAKOM PITANJA!

Prognoze optimistične...

Meč sa Brazilom je prošlost, vreme je za Kamerun. Fudbaleri Srbije potpuno su se okrenuli susretu sa afričkom selekcijom u 2. kolu G grupe Mundijala.

Srpskoj javnosti su se obratili Nemanja Maksimović i Srđan Babić pred novinarima u trening bazi Al Arabija, gde Orlovi treniraju.

Ove subote je zatvoren rad tima Dragana Stojkovića Piksija, što je uobičajena situacija kada je pretposlednji trening pred meč.

– Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo da su bitni golovi, već i žuti kartoni, bitan je i fer plej. Ne samo pobeda koju tražimo protiv Kameruna – rekao je Maksimović.

Poraz od Brazila nije tragedija.

– Nije smak sveta. Imamo šanse, da sa dve pobede prođemo grupu. Videli smo fizički pad i na drugim mečevima, isto je prošao Kamerun. Potrebno je vreme da se naviknemo na ovo vreme, vrućine i vazduh, adaptacija je neophodna. Verujem da će biti sve bolje.

Marko Grujić istakao je da je vreme da se da ”sve od sebe” i takođe napomenuo da se ”nada da će Sergej Milinković Savić biti spreman za meč” što implicira da je popularni SMS doživeo povredu.

– Stvarno nije na nama da razmišljamo o tome, siguran sam da će dati sve od sebe da se stavi na raspolaganje. Kako i Maksa, tako i svaki igrač voleo bi da dobije minutažu i poverenje selektora. Znamo koliko je bitan Sergej igrač i nadamo se da će biti spreman.

– Čvrsto verujem da ako ekipa ima kvalitet, uz hemiju, da može da se vrati posle neuspeha u prvom meču. Tako je bilo na NOvom Zelandu, verujem da će i sada. Ova ekipa je u Lisabonu i Oslu.

– Posle prve utakmice i poraza teško se spava. Čak i ujutru su pomešana osećanja. U fudbalu se okreće novi list, nema puno vremena da se osvrćemo nazad. Moramo da budemo jači nego ikad i složniji, da nas ovo ojača ka tri boda.

 – Bićemo maksimalno spremni, radiće se analiza Kameruna u videu. Nema izgovora, moramo da budemo spremni. Neuspeh ne dolazi u obzir, niko o tome ne razmišlja. Prosto moramo da uzmemo tri boda.

– Nisam pratio izjave iz Kameruna, eto i izjava Etoa... Bio je veliki igrač, poštujemo ga, ali mislim da je pretenciozna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.