PROBAĆEMO DA DOBIJEMO PAO - NE MOŽEMO DA BUDEMO OSMI: Obradović samouveren pred meč sa Zelenima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 11:07

"PROBAĆEMO DA DOBIJEMO PAO - NE MOŽEMO DA BUDEMO OSMI": Obradović samouveren pred meč sa "Zelenima"

Odlučujući meč za plasman na tabeli...

Košarkaši Partizana pobedom protiv Igokee napravili su dobru uvertiru pred poslednje kolo ligaškog dela Evrolige. Crno-beli su poebdili tim iz Laktaša 89:74 u 25. kolu ABA lige, a tim Željka Obradovića naredni duel igraju u petak kada u Beograd stiže Panatinaikos.

Partizan je već obezbedio plej-of samo još uvek nije poznato sa koje pozicije ulazi u doigravanje, a Obradović je pričao i o pritisak za svaki meč koji igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova ekipa.

- Ja sam navikao na tu situaciju ceo život. Od kako sam u Partizanu uvek je bilo tako. Pokušavam da igrače osvežim i posle tog puta u Monako, kada su se vratili u pet - pola šest odatle, bilo je logično da imaju slobodan dan. Imali smo jedan trening u nedelju i na dan utakmice. Nekada morate da spremite meč sa tri - četiri treninga. Tada vidite koliko ko može da da. I u utorak je slobodan dan, a u sredu i četvrtak su ozbiljni treninzi, želimo da odigramo protiv PAO na najbolji mogući način. Ne možemo da budemo osmi, a svi ostali možemo. Probaćemo to da dobijemo, pa gde budemo. Posle toga moramo da iskoristimo svaki trening na najbolji način - rekao je Obradović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.