PRKOSI KORONI: Dok sport u svetu UMIRE, sudija u Srbiji TERA fudbalere da se RUKUJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2020, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRKOSI KORONI: Dok sport u svetu UMIRE, sudija u Srbiji TERA fudbalere da se RUKUJU (VIDEO)

Srdačno su se pozdravili.

Fudbaleri Žarkova savladali su u 26. kolu Prve lige Srbije Sinđelić u gostima minimalnim rezultatom golom bivšeg fudbalera Partizana Dejana Babića u 20. minutu, ali taj meč neće ostati upamćen po tome, već po neverovatnoj sceni uoči same utakmice. Naime, tada je glavni arbitar meča Danilo Jerinić insistirao da se pozdravi sa kapitenima, nakon čega su se i oni sami izgrlili.

Dok se većina svetskih, a pogotovo evropskih liga ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra zbog pandemije korona virusa, u Srbiji se mečevi i dalje igraju, ali bez prisustva publike.

Ipak, iako je Fudbalski savez Srbije poslao dopis svim klubovima da pred utakmicu fudbaleri i sudije ne bi smeli da se pozdravljaju, glavni arbitar gradskog derbija između Sinđelića i Žarkova se oglušio o tu naredbu i bio je inicijator pozdrava pred meč.

Taj detalj možete videti na 0:24 minutu priloženog video snimka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.