PRIZNANJE ZA SRBE: Divac i Žeravica kandidati za Kuću slavnih

Izvor: Kurir, 22.Dec.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANJE ZA SRBE: Divac i Žeravica kandidati za Kuću slavnih

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac i nedavno preminuli trener Ranko Žeravica nalaze se među kandidatima za prijem u Kuću slavnih, saopšteno je na proslavi 124. rođendana u Springfildu.

Na listi kandidata nalaze se i hrvatski košarkaši Dina Rađa i Toni Kukoč, Grk Nikos Galis, zatim Šakil O'Nil, Jao Ming, Alen Ajverson, treneri Del Haris i Rudi Tomljanovič i drugi.

Skraćeni spisak kandidata biće objavljen 12. februara u Torontu, tokom Ol-star vikenda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a definitivna imena onih koji će biti primljeni objaviće se 4. aprila u Hjustonu tokom NCAA Fajnal-fora.

Svečanost prijema novih članova održaće se od 8. do 10. septembra.

Autor: Agencija TANJUG

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divac i Žeravica kandidati za Kuću slavnih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2015

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac i nedavno preminuli trener Ranko Žeravica nalaze se među kandidatima za prijem u Kuću slavnih, saopšteno je na proslavi 124. rođendana u Springfildu...Na listi kandidata nalaze se i hrvatski košarkaši Dina Rađa i Toni Kukoč, Grk Nikos Galis, zatim Šakil...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.