PRIPREME ZA LIGU NACIJU: Slovenci se revanširali Srbiji i to ubedljivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 08:43

PRIPREME ZA LIGU NACIJU: Slovenci se revanširali Srbiji i to ubedljivo

Bez publike.

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigrala je drugu prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u okviru priprema za Ligu nacija 2022. U dvorani "Slodes" u Beogradu, u meču odigranom bez prisustva publike, Srbija je izgubila od Slovenije sa 3:0, po setovima 25:19, 25:23 i 25:20.

Treneri obe ekipe dogovorili su se da se odigra još jedan set iz kojeg je Slovenija ponovo izašla kao pobednik sa 25:18.

Prethodno je jodigran još jedan meč u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Srbija slavila (više o tome čitajte ovde).

Liga nacija 2022. u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 7. juna do 24. jula.

Reprezentacija Srbije igraće u u Otavi, Sofiji i Gdanjsku, a Slovenija u Braziliji, Kezon Sitiju i Gdanjsku. Srbija i Slovenija će međusobni duel u Ligi nacija odigrati 6. jula od 20.00 časova u Gdanjsku, u Poljskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.