PRINC ČARLS: Novak Đoković je inspiracija mladim ljudima širom sveta

Izvor: Kurir, 17.Mar.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINC ČARLS: Novak Đoković je inspiracija mladim ljudima širom sveta

Britanski princ Čarls sa suprugom Kamilom bili su gosti prijema u Narodnoj skupštini Srbije, gde je princ od Velsa održao kraći govor.

Princ Čarls je u obraćanju javnosti posebno istakao srpskog tenisera Novaka Đokovića za koga je rekao da je idol mladih.

"Ima jedan teniser koji uporno odbija da preda šampionat na Vimbldonu. Novak Đoković, njegova veština i njegova ljudskost su inspiracija mladima širom sveta", poručio je Princ od Velsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Novak Đoković je prethodno britanski prinčevski par po dolasku u Srbiju dočekao video porukom u kojoj je izrazio zahvalnost zbog odluke da posete Srbiju.

"Vaše Kraljevsko Visočanstvo, poštovana Vojvotkinjo od Kornvola,Dobrodošli u Srbiju! Želeo bih da izrazim svoju zahvalnost zbog Vaše odluke da posetite porodice obuhvaćene projektom koji udruženim snagama sprovode Vlada Republike Srbije/Ministarstvo za socijalna pitanja, UNICEF i Novak Đoković Fondacija."

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.