Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Real se u finišu provukao protiv Đukine Kordobe, sramotan potez Ronalda (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima ekipu Kordobe rezultatom 2:1 (1:1) u 19. kolu Lige Primere.

Kordoba je bila daleko bolji protivnik, Real je uz mnogo sreće došao do bodova golom Bejla u 89. minutu iz penala u meču koji je obeležilo i isključenje Kristijana Ronalda u finišu utakmice.
Kordoba nije mogla da zamisli bolji početak, pošto je već u drugom minutu Serhio Ramos rukom igrao u svom šesnaestercu, a sudija posle konsultacije sa pomoćnikom pokazao na belu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Gilas.

Domaći su nastavili sa hrabrom igrom, bili opasniji od Madriđana, ali su gosti u 27. minutu došli do izjednačenja. Rodrigez je izveo korner, a Bejl samo skrenuo loptu glavom do Benzeme, koji iz neposredne blizine pogađa pod prečku.

Do odlaska na odmor, Real je bio potpuno bezopasan, domaći su se odlično branili, pa se na pauzu otišlo rezultatom 1:1.
Hrabri tim Miroslava Đukića nastavio je sa odličnom igrom, domaći su stvorili nekoliko ozbiljnih prilika, a najbolju šansu propustio je Andone koji je nakon greške Varana izašao sam na Kasiljasa, ali je njegov lob udarac završio na prečki.
Najbolji igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo odigrao je verovatno najgoru utakmicu ove sezone zbog čega je Portugalac bio vidno nervozan. Ronaldo je deset minuta pre kraja namerno šutnuo protivničkog igrača, potom se zakačio sa ostatkom tima Kordobe i zasluženo zaradio crveni karton.

Kada se činilo da će Kordoba doći do zasluženog boda, Bejl je iz slobodnog udarca pogodio jednog igrača u ruku, a sudija pokazao na belu tačku. Bejl u 89. minutu sa bele tačke pogodio za 2:1 i veliku pobedu Real Madrida.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CR7 šutirao igrače, Bejl spasao tim

Izvor: B92, 24.Jan.2015

Fudbaleri Real Madrida slavili su u Kordobi 2:1 (1:1) posle dramatičnog i teškog gostovanja kod tima Miroslava Đukića u 20. kolu Primere..Real se mučio svih 90 minuta, da bi na kraju slavio preokretom sa igračem manje, golovima Karima Benzeme i Gareta Bejla iz penala...Najbolji igrač sveta Kristijano...

Nastavak na B92...

Ronaldovo divljanje obeležilo Đukićev nesrećan poraz od Reala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2015

Meč koji je otvorio 20. kola Primere između Kordobe i Real Madrida bio je sve samo ne rutina moćnog “kraljevskog” kluba! Ekipa Miroslava Đukića je bila tako blizu da zadrži bodove na svom stadionu, ali je Real ipak slavio rezultatom 2:1. Od tri gola, dva su postignuta sa bele tačke posle igranja...

Nastavak na Telegraf.rs...

PRIMERA: Tika-taka u prvoj brzini za šesticu Barselone (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2015

Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima ekipu Elčea rezultatom 6:0 (1:0) u 19. kolu Lige Primere.. . Strelci za Barselonu su bili Pike u 35. Mesi u 55. iz penala i 88, Nejmar u 69. i 71. i Pedro u 90. minutu. Barselona je ovim trijumfom zadržala korak za Realom, koji je ranije danas uz mnogo sreće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.