PRIJATELJI SE NE ZABORAVLJAJU: Pogledajte kako je Novak odao poslednju POČAST Kobiju Brajantu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJI SE NE ZABORAVLJAJU: Pogledajte kako je Novak odao poslednju POČAST Kobiju Brajantu (VIDEO)

Srpski as igra protiv Kanađanina za plasman u polufinale Melburna.

Novak Đoković igra protiv Miloša Raonića za ulazak u polufinale Australijan opena. Srpski as juriša ka osmoj tituli u Melburnu, a na tom putu stoji mu Kanađanin.

Nole je već saznao narednog protivnika, za plasman u finale sastaće se sa velikim rivalom Rodžerom Federerom koji je prethodno eliminisao Amerikanca Tenisa Sandgrena.

Prethodnih dana Đokovića je duboko pogodila tragedija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je zadesila njegovog velikog prijatelja Kobija Brajanta, legendarni as nastradao je u padu helikoptera zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedmoro putnika u Kaliforniji.

💛 KB 💜

Djokovic's touching tribute to the late, Kobe Bryant.

Watch: @Channel9

Stream: https://t.co/DaqMbOMKlb#9WWOS #AusOpen pic.twitter.com/90EqoJmwMy

— Wide World of Sports (@wwos) January 28, 2020

Kako bi odao počast ikoni Lejkersa, Nole je na zagrevanje protiv Raonića izašao u trenerci, na kojoj je imao inicijale KB i brojeve 8 i 24, koji su proslavili Kobija Brajanta tokom blistave karijere u NBA.

Pogledajte još slika Kobija Brajanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.