PRIJATELJI: Hrvatski reprezentativac UGOSTIO jednog od NAJPOZNATIJIH srpskih pevača! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJI: Hrvatski reprezentativac UGOSTIO jednog od NAJPOZNATIJIH srpskih pevača! (FOTO)

Procurile fotografije.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, veliki je zaljubljenik u srpsku narodnu muziku. Da je tako svedoči podatak da je jedan od najpoznatijih igrača Barselone ovog vikenda ugostio svog dugogodišnjeg prijatelja iz Srbije.

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on Jun 5, 2017 at 11:24am PDT

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on Dec 2, 2017 at 5:05am PST

MITROVIĆ BLISTAO POSLE ŽREBA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bolje nije moglo! (FOTO)

Reč je o Miletu Kitiću. Estradni umetnik posmatrao je uživo utakmicu između Barselone i Selte (Izveštaj pročitajte OVDE), koja je presela reprezentativcu Kockastih, pa su posle meča iskoristili priliku da popričaju i razmene utiske. Fudbaler Katalonaca proveo je na terenu 79 minuta, a Miletovu podršku sa tribine imao je do izlaska iz igre.

Njihovo druženje počelo je još 2007. godine, kada je Rakitić igrao u nemačkom Šalkeu. Tada je, međutim, Rakitić morao da ispašta zbog susreta sa Kitićem. Tim iz Gelzerkirhena suspendovao je Hrvata, pošto je noć proveo u diskoteci u Duizburgu, gde je nastup imao srpski pevač.

Rakitiću je društvo tada pravio bivši saigrač Džermejn Džons, a informacija o njihovom "nestašluku" stigla je do uprave Šalkea zahvaljujući paparacima i fotografijama na društvenim mrežama.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.