PRIJA FRANCUSKA: Bivši igrač Zvezde u timu kola Lige 1 (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJA FRANCUSKA: Bivši igrač Zvezde u timu kola Lige 1 (FOTO)

Na poziciji štopera je mladi srpski reprezentativac ispred ostalih defanzivaca.

Nije često lako pronaći ekipu koja igraču ‘legne’ u potpunosti od prvog dana, ali izgleda da je Srbin postupio odlično odlaskom iz Rusije.
Izgleda da je prelazak Vukašina Jovanovića iz Zenita u Bordo pogodak karijere. Ne samo da u klubu imaju maksimalno poverenje u defanzivca i da se u prvenstvu gura po planu već je Srbin u najboljem mladom timu šampionata Francuske. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Poređani su po učinku igrači do 23 godine, a bivši štoper Zvezde ima 41,18 odsto dobijenih duela sa protivnicima što ga stavlja u ovaj tim.
Parametri su različiti u odnosu na poziciju, ali je bitno da Jovanović dobro gura posle prve etape pred reprezenzativnu pauzu. Sledi start sa mladom reprezentacijom Srbije u novim kvalifikacijama za Evropskom prvenstvu, gde je štoper kao starosedelac svakako jedan od oslonaca u timu selektora Gorana Đorovića.
 
Et voilà: the best U23 starting 11 from first four matches of @ligue1conforama. Who is your favourite? ⚽️ . . . #Ligue1 #Best11 #Starting11 #France #Amiens #Strasbourg #Monaco #Bordeaux #Lille #OlympiqueLyonnais #Rennes #Psg #Rabiot #Futbol #Football #Wyscout #ShadowTeam
A post shared by Wyscout (@wyscout_official) on Aug 28, 2017 at 9:16am PDT


The post PRIJA FRANCUSKA: Bivši igrač Zvezde u timu kola Lige 1 (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vule Jovanović u idealnom timu francuskog prvenstva!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 09:43

Istina za igrače do 23 godine..Bordo je definitivno preporodio karijeru nekadašnjeg štopera Crvene zvezde Vukašina Jovanovića. Ali i francuski klub je pogodio pravo u centar mete odlukom da ovog leta rođenog Beograđanina otkupi od Zenita...Tamo gde je stao u prošloj, Vukašin Jovanović je nastavio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.