PRIČA SE O NEJMAROVOJ POVREDI: Brazilac objavom ZAPALIO društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 09:18

PRIČA SE O NEJMAROVOJ POVREDI: Brazilac objavom "ZAPALIO" društvene mreže

Sa celim svetom podelio veliku vest ...

U danima kada ceo svet bruji o tome hoće li na leto promeniti klub, a čelnici PSŽ razmišljaju kada će se vratiti na teren, Nejmar je oduševio ceo svet. Od kada se pojavio na velikoj fudbalskoj sceni, svaki potez Brazilca na terenu i van njega pod budnim okom je javnosti, pa ni sada nije bilo drugačije. Naime, fudbaler i njegova izabranica Bruna podelili su najsrećnije vesti, uskoro postaju roditelji. Zajedničkom objavom na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama, njih dvoje su najavili dolazak najveće i najlepše krune svoje ljubavi.

- Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i saznanje da si tu da upotpuniš našu ljubav čini naše dane mnogo srećnijim. Stižeš u prelepu porodicu, sa bratom, babom i dedom, tetkama i tečama koji te već mnogo vole! Stižeš uskoro, radujemo ti se. Pre nego što sam te formirao u utrobi, izabrao sam te; pre nego što si se rodio, ja sam te izabrao – Jeremija 1:5 - stoji kratko u objavi fudbalera i lepe influenserke.

Ako je suditi po tome kako se stvari odvijaju sva je prilika da se Nejmar skrasio pored lepe Brune s obzirom da su i nakon raskida ponovo završili zajedno i obnovili vezu i sada je krunisali na najlepši mogući način.

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.