PREŽIVELI SMO: Ataman istakao najvažnije stvari u pobedi nad Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 23:50

"PREŽIVELI SMO": Ataman istakao najvažnije stvari u pobedi nad Partizanom

"Tesna" utakmica i velika pobeda "zelenih"...

U derbiju 22. kola Evrolige, Partizan je večeras kao gost u prepunoj OAKA Areni u Atini poražen od Panatinaikosa rezultatom 84:71. Nakon meča se obratio i trener grčkog velikana Ergin Ataman.

- Pre utakmice smo znali da nismo u dobroj situaciji, da imamo problema. Kao što smo i znali da je Partizan dobar defanzan tim. Nismo igrali dovoljno agresivno u prve tri četvrtine, oni su nalazili rešenja. U četvrtom smo našli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo poene iz kontre i tranzicije i to nam je donelo lake poene. Preživeli smo u poslednjoj četvrtini i upisali veoma važnu pobedu - istakao je Ataman.

"Zeleni" u narednom kolu putuju u Beograd gde će gostovati ekipi Makabija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.