PREVRNUO MI SE STOMAK, VIDEO SAM CELU PUTANJU... Novak se prisetio kobnog hotela i deportacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 13:27

"PREVRNUO MI SE STOMAK, VIDEO SAM CELU PUTANJU..." Novak se prisetio kobnog hotela i deportacije

Bilo, ne ponovilo se...

Srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije pred početak Australijan opena govorio je o torturi koju je pretrpeo pre dve godine u Melburnu, kada je deportovan i zabranjeno mu učešće na prvom gren slemu u sezoni.

Novak je 2021. godine bio zatočen u jednom hotelu, a novinari su ga upitali da li je posle svega ponovo otišao na kobno mesto.

- Nisam bio tamo (hotel gde su ga zatvorili). Kada sam se vraćao u Melburn, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao sam na terminal gde sam bio pre dve godine. Video sam celu onu putanju koju sam tada prošao i taj imigracioni deo, čak i prepoznao čoveka koji je bio tu. Bio je loš osećaj, prevrnuo mi se stomak. Nisam bio do hotela, razmisliću. Ne što imam strah, ali možda budem otišao. Ne znam da li je više iko tamo. Čovek sa 15 godina došao, ostao devet godina tamo, ali sada živi u Minesoti. Osećam neku povezanost sa njim. Razumem da je većina puštena iz tog hotela. Ako je nešto pozitivno izašlo, to je što sam privukao dosta medijske pažnje. On je rekao da je zahvalan - rekao je Novak, pa nastavio.

- Ne znam da li je više iko tamo. Čovek sa 15 godina došao, ostao devet godina tamo, ali sada živi u Minesoti. Osećam neku povezanost sa njim. Razumem da je većina puštena iz tog hotela. Ako je nešto pozitivno izašlo, to je što sam privukao dosta medijske pažnje. On je rekao da je zahvalan - rekao je Đoković.

Srpski teniser takmičenje na ovogodišnjem Ozi openu kreće u nedelju od devet časova kada mu je protivnik Dino Prižmić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.