PREVIŠE RAZMIŠLJA O NOVCU: Real odbio Mbapeove uslove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:04

PREVIŠE RAZMIŠLJA O NOVCU: Real odbio Mbapeove uslove!

Oglasila se i majka...

Francuski fudbaler Kilijan Mbape će po svemu sudeći napustiti PSŽ narednog leta, a prelazak u Real Madrid deluje sve izvesniji.

Ali izgleda da francuski superstar neće dobiti baš sve što su njegovi zahtevi za prelazak u Madrid.

Mbape traži da u Realu dobija platu od 50 miliona po sezoni, i hoće 250 miliona za petogodišnji ugovor.

To je navodno saopštila njegova majka Fajza koja je i njegov menadžer i koja vodi pregovore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ostalim klubovima, naravno uključujući i Real.

Ono što je sigurno, to je da ne postoji ni najmanja šansa da Real ovoga leta dovede Mbape, jer čeka da mu po završetku naredne sezone istekne ugovor, kako bi u Madrid stigao kao slobodan igrač.

Ali Real nema želju da Mbapeu da ugovor kakav on želi, jer kako tvrdi španski list "Marka", Kilijan previše razmišlja o novcu i trebalo bi da prihvati smanjenje plate kako bi obukao beli dres.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, vatrena navijačica Milana 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.