PREUZEO SVU ODGOVORNOST: Sautgejt je glavni krivac DEMOLIRANJA Engleza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 13:20

PREUZEO SVU ODGOVORNOST: Sautgejt je glavni krivac DEMOLIRANJA Engleza!

O ostavci ni reči.

Vicešampion Evrope, reprezentacija Engleske beleži izuzetno loše rezultate u ovogodišnjem izdanju Lige nacija. Kao koja je prelila čašu bio je sinoćni poraz od Mađarske na domaćem terenu i to rezultatom 0:4. Selektor Engleza, Garet Sautgejt rekao je da on preuzima svu odgovornost.

Ujedno, to je Mađarskoj bila prva pobeda u Engleskoj nakon gotovo 70 godina, dok je domaća selekcija pretrpela najubedljiviji poraz na svom terenu od 1928. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i poraza od Škotske (1:6).

- Rekao sam igračima da su ova četiri meča moja odgovornost. Morao sam da balansiram, da uvodim nove igrače i da neke odmaram. Nismo mogli da izađemo sa iskusnim igračima. Bilo je to važno iskustvo za mnoge mlade igrače u ovim utakmicama. Mnogo smo naučili na mečevima sa Nemačkom i Italijom. Mađarska je dobra ekipa i to smo znali. Dozvolili smo im da urade previše toga - rekao je Sautgejt a preneo Skaj.

Takođe je Sautgejt rekao da razume nezadovoljstvo navijača, ali ih je pozvao da ostanu uz igrače.

- Razumem reakciju na stadionu, ono što bih rekao je da su igrači bili neverovatni u ovim utakmicama. Moraju da ostanu uz njih. Ovo je ona vrsta noći koju su imali moji prethodnici. Važno je ostati na nogama. Neću reći da ne boli - dodao je selektor Gordi Albiona.

Na tabeli Grupe 3 vodi Mađarska sa sedam osvojenih bodova, Nemačka na drugom mestu sa šest, Italija ima bod manje na trećoj poziciji, dok je Engleska poslednja sa dva osvojena boda.

U pretposlednjem kolu Lige nacija Engleska će 23. septembra gostovati Italiji, dok Nemačka dočekuje Mađarsku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.