PRETNJE ŠAMPIONU: Zagorčaćemo život Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETNJE ŠAMPIONU: Zagorčaćemo život Zvezdi (FOTO)

Zagreva se atmosfera pred utakmicu.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole trudiće se da ostvare što bolji rezultat protiv Crvene zvezde u Kupu Srbije - najavljuju iz kluba sa severa naše zemlje.

Iako je svima jasno da je Crvena zvezda veliki favorit, sa tim se ne slažu u Bačkoj Topoli.

- Odigraćemo dobru utakmicu i pokušaćemo Zvezdi da zagorčamo život u tih 90 minuta - rekao je pomoćni trener ekipe TSC Mirko Jovanović.

Golman ekipe Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipović je kazao da utakmicu vidi kao "lepu fudbalsku predstavu" na kojoj će njegov klub imati priliku da se pokaže.

- Zvezda je jedan od najboljih klubova u Srbiji i igra vrhunski fudbal i u zemlji i u Evropi, ali u fudbalu je sve moguće što je Zvezda i pokazala trijumfom protiv Liverpula - kazao je Filipović.

TSC je član Prve lige Srbije, u kojoj je na četvrtom mestu sa 31 bodom, dok je Zvezda lider Super lige. zato se postavlja pitanje da li momci iz Bačke Topole "pucaju" u prazno ili stvarno mogu da pomrse račune našem šampionu.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije Crvena zvezda - TSC igra se u sredu od 15 sati na stadionu Rajko Mitić.

U četvrtfinale Kupa Srbije već su se plasirali Radnički Niš, Partizan, Spartak, Vojvodina, Napredak, Mladost i Radnik.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.