PRETNJA ZA VEČITE: ABA ligaš DOVEO bivšeg trenera Zvezde i Partizana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETNJA ZA VEČITE: ABA ligaš DOVEO bivšeg trenera Zvezde i Partizana! (FOTO)

Ekspresna odluka.

Posle serije loših rezultata, uprava Olimpije objavila je rastanak sa trenerom Zoranom Martićem. Upravi ABA ligaša iz Ljubljane nije dugo trebalo da pronađe novog šefa stručnog štaba, izbor je pao na nekadašnjeg trenera Zvezde i pomoćnika u Partizanu Aleksandra Nikitovića.

ĐORĐEVIĆEV SPISAK: Triling iz Zvezde, TANDEM Partizana! A njih DVOJICU niko nije očekivao! (FOTO)

POSLE POBEDE NAD MORNAROM: Tomić zna šta je POTREBNO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za uspeh Zvezde protiv Španaca! (FOTO)

– Velika je čast što sam dobio poziv od strane Petrol Olimpije, a još veća je draž, jer sam postao član jedne ovakve organizacije. Imamo mnogo ciljeva u budućnosti, a glavni je da se podignemo sa dna u takmičenjima u kojim nastupamo – istakao je Nikitović.

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU: Partizan ODREDIO cene za Valensiju! Ulaznica je sve MANJE! (FOTO)

Osim rada u klupskoj košarci, Aleksandar Nikitović stekao je iskustvo i u vođenju reprezentativnih selekcija.

Bio je pomoćni trener nacionalnog tima Srbije 2009. i 2011. godine, dok je 2010. takođe kao asistent na Svetskom prvenstvu u Turskoj sa Orlovima stigao do četvrtog mesta. Afirmisao se radeći u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova smena u ABA ligi, Olimpija dovela trenera koji je radio i u Partizanu i u Zvezdi (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018

Neočekivano loš start sezone koštao je posla dosadašnjeg šefa struke ljubljanske Olimpije Zorana Martića...Posle osam odigranih kola u ABA ligi, Olimpija ima razočaravajući skor, 2-6, pa je uprava kluba morala da reaguje, a ceh je kako to obično biva platio prvi trener...Zoran Martić nije više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.