PRETI: Štoper Zvezde POVREDIO Stojkovića i IZBACIO ga iz igre, a onda HAOS! Evo ŠTA mu govori i KAKVA je povreda u pitanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 23:34

PRETI: Štoper Zvezde POVREDIO Stojkovića i IZBACIO ga iz igre, a onda HAOS! Evo ŠTA mu govori i KAKVA je povreda u pitanju (VIDEO)

Žestok duel.

Jubilarni 200. večiti derbi i to u polufinalu Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana su na svom stadionu dočekali Crvenu zvezdu i pobedili je rezultatom 1:0. U finalu ih čeka ekipa Vojvodine koja je istim rezultatom izbacila Čukarički.

Jedini pogodak na utakmici delo je Bibras Natho u 58. minuta na asistenciju Umara Sadika koji je prethodno lažnjakom poslao Miloša Degeneka u pogrešnu stranu.

U 76. minutu Zvezdin defanziva Nemanja Milunović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poželeo je da u skoku dođe do lopte i tako matira golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Međutim, u tom vazdušnom duelu kukom je snažno odgurnuo čuvara mreže crno-belih, koji je pao i povredio se.

Stojković je u bolovima dočekao pomoć medicinskog dela stručnog štaba FK Partizan, u međuvremenu je ka njemu sa "severa" poletela još jedna baklja, kao i tokom zagrevanja, ali nije to divljaštvo toliko razbesnelo reprezentativnog golmana, već način na koji je fauliran.

Smatrao je da za tim nije bilo nikakve potrebe, naročito ne za onakvom silinom Milunovićevog ulaska u duel, pa je, zbog prinudne izmene jer je bio teže povređen, izlazeći sa terena - pretio rivalima. Uz salvu psovki koje je uputio Milunoviću i spominjanje majke.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Golman crno-belih je ipak samo lakše povređen, a to je na konferenciji posle meča istakao trener Partizan Savo Milošević.

- Prema onome što mi je Stojković rekao, ne bi trebalo da bude problema sa povredom - rekao je Savo i potom pohvalio čitavu ekipu - Bili smo disciplinovani svih 90 minuta, ali moramo da mislimo na Čukarički u nedelju. Moj tim je pokazao da je bolji, nije bilo lako, ali smo odradili kako smo se dogovorili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.