PRETI IM ISPADANJE IZ BORBE ZA TITULU! Crveno-beli kažnjeni oduzimanjem bodova! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI IM ISPADANJE IZ BORBE ZA TITULU! Crveno-beli kažnjeni oduzimanjem bodova! (FOTO)

Konačna odluka.

Košarkaški savez Grčke oduzeo je Olimpijakosu šest bodova jer nije želeo da igra utakmicu protiv Panatinaikosa, prenosi portal "Eurohoops". Pre toga crveno-beli iz Pireja kažnjeni su oduzimanjem  šest bodova jer je napustio polufinalni meč Kupa protiv Panatinaikosa.

Ova dva tima sastaće se u petak u 28. kolu Evrolige, a timu iz Pireja ovom kaznom sad preti i ispadanje iz prvih osam u šampionatu grčke, pošto se sedam kola pre kraja regularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela nalaze na desetom mestu sa 24 boda, a za osmoplasiranim Holarogosom zaostaju tri boda.

Expected penalty against @olympiacosbc for forfeiting game versus @paobcgr | Eurohoops https://t.co/QTH7QbfRqv

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) March 22, 2019

Međutim, poznavajući kvalitet višestrukog osvajača Evrolige, vrlo lako je moguće da četa Dejvida Blata nadoknadi taj zaostatak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.