PRESUDILA STRAST: Milan Borjan definitivno OTPISAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 15:46

PRESUDILA STRAST: Milan Borjan definitivno OTPISAN

Selektor se okreće mladim snagama, to mu je dugoročni plan.
Mauro Bijelo, selektor reprezentacije Kanade, pozvao je 23 fudbaler u svoj sastav za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Na spisku se ne nalazi golman Milan Borjan, nekadašnji kapiten Crvene zvezde i trenutno pozajmljeni igrač Slovanu iz Bratislave.
Borjan je odigrao ukupno 80 utakmica za Kanadu, bio je i kapiten tog tima, ali odlučio se sada Bijelo da promeni sastav.
- Došlo je do nekih promena u odnosu na prošlogodišnju ekipu sa Svetskog prvenstva. Važno mi je da ponovo oživim strast i igram sa mladim momcima, koji su u formi i gladni fudbala. Sa ovim igračima ćemo nastaviti u budućnosti. To je moj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.