PRESTANI DA SE**Š: Vređao je Novaka zbog Adrija tura, Španac mu sada ZAPUŠIO USTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 10:30

PRESTANI DA SE**Š: Vređao je Novaka zbog Adrija tura, Španac mu sada ZAPUŠIO USTA

Nova bura u teniskom svetu.

Novinar “Njujork tajmsa” Ben Rutenberg prednjači u kritikama na račun Novaka Đokovića posle organizovanja Adfija tura. Poznati novinar ovoga puta se oglasio zbog igranja turnira u Atlanti.

- Još jedno mišljenje o tenisu imam u toku pandemije koronavirusa. Voditelji "TennisChannela" imaju istu odgovornost, ako ne i veću, za bezbednost kao organizatori. Nemojte da plaćate prava na nebezbedne turnire! Nemojte da promovišete, pokazujete, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavite nebezbedne događaje kao što su Adria Tour, Atlanta, WTT - napisao je Rutenberg.

Špnaskom teniseru Felisijanu Lopezu je dozlogrdilo što se Rutenberg mnogo prav pametan.

- Ovacije za još jedan glup tvit! Jednog dana ćeš prestati da se*eš i počećeš da podržavaš sport za koji radiš? Uvek tražiš dramu, zar nisi umoran od toga? Više informacija, a manje mišljenja! - poručio mu je Lopez, direktor turnira u Madridu.

Standing ovation for another stupid tweet!It will be one day when you stop talking bullshit and start being supportive with the sport you work for?Always looking for controversy,aren’t you tired of that?

More information and less opinion 😜 https://t.co/xhh4sGM93F

— Feliciano López (@feliciano_lopez) July 5, 2020

Rotenberg nije ostao dužan 56. teniseru sveta:

- Novinarstvo je objavljivanje onoga što neko ne želi da bude objavljeno, sve ostalo je odnos sa javnošću. Ne očekujem da teniser (igrač/direktor turnira) koji bira sukob interesa, da to shvati. Umesto toga, pitam ostale novinare za koje igrači veruju da "rade za tenis", kada su poslednji put iznervirali nekog?" - citirao je Rotenberg Džordž Orvela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.