PRESLATKI: Isplivala prva FOTKA Aninih i Bastijanovih sinova! Šta mislite, na koga liče (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 20:28

PRESLATKI: Isplivala prva FOTKA Aninih i Bastijanovih sinova! Šta mislite, na koga liče (FOTO)

To se čekalo.

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović uživa u braku sa nekadašnjim nemačkim reprezentativcem i asom minhenskog Bajerna Bastijanom Švajnštajgerom. Zaljubljeni par ima dva sina, čije se slike uopšte ne pojavljuju u javnosti.

Poznato je već da Ivanovićeva nikada ne objavljuje fotografije dece, ali paparaci u Španiji su uhvatili lepu Srpkinju u šetnji i objavili slike na kojima se nalaze i naslednici Ane i Bastijana.

Ana, Luka and Leon, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bastian #Schweinsteiger’s wife and sons #AnaIvanovic #LukaSchweinsteiger #LeonSchweinsteiger

A post shared by Family2foot2 (@family2foot2) on Jun 1, 2020 at 6:57am PDT

Kao i uvek, svojevremeno najbolja teniserka sveta, blistala je u opuštenoj varijanti. Nije mnogo marila za "paparace" već je nastavila porodičnu šetnju. Podsetimo, Ana Ivanović živi sa porodicom u Čikagu, za koji je sa uspehom do nedavno igrao njen suprug.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još fotografija Ane Ivanović.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Oct 31, 2019 at 6:20am PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Oct 1, 2019 at 3:00pm PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 8, 2019 at 7:41am PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 17, 2019 at 4:36pm PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Sep 5, 2018 at 5:08am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.