PRESEO MU JE MEČ PROTIV ORLOVA: Oglasio se Nejmar i nazvao Srbe NEPRIJATELJIMA!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2022, 20:03

PRESEO MU JE MEČ PROTIV ORLOVA: Oglasio se Nejmar i nazvao Srbe NEPRIJATELJIMA!?

Uvek u centru pažnje.

Najbolji fudbaler Brazila Nejmar doživeo je povredu na meču protiv Srbije u prvom kolu Svetskog prvenstva i propustiće preostala dva duela u grupnoj fazi takmičenja.

Nejmar se nakon utakmice oglasio i u prikrivenoj konotaciji nazvao Srbe neprijateljima.

- Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna - napisao je Nejmar.

Podsetimo, Nejmar je doživeo povredu i pre osam godina u Brazilu kada nije mogao da pomogne svojoj selekciji da dođe do trona. Karioke su tada poražene 7:1 od Nemačke u polufinalu, a onda i protiv Holandije (3:0) u meču za treće mesto.

Brazil svoj sledeći meč na Mundijalu igra u ponedeljak protiv Švajcarske.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.