PRESEKAO: Zna se šta će biti sa Milijašem

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEKAO: Zna se šta će biti sa Milijašem

Crveno-beli od četvrtka na Zlatiboru.

Fudbaleri Crvene zvezde krenuće u četvrtak ka Zlatiboru na prvi deo priprema za predstojeću sezonu, a u autobusu će biti i Nenad Miljaš. U ponedeljak, na prozivci Vladana Milojevića nije bilo kapitena prvaka Srbije. Rečeno je da je dobio produžen odmor, kao i da će sa njim biti razgovarano o statusu u klubu.

Prema saznanjima Moje Crvene zvezde, Milijaš će i naredne sezone nositi crveno-beli dres.

Једна >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << прелепа вест: Према последњим информацијама, капитен остаје! Ненад Милијаш ће продужити уговор на још годину дана! Сутра ће бити у аутобусу за Златибор за први део припрема са екипом.

Капитен има значење, трака је само идентитет! 🔴⚪️🔴 #fkcz pic.twitter.com/UaGi55oxJj

— Moja Crvena zvezda (@sdcrvenazvezda) June 13, 2018

Posle boravka na Zlatiboru, Zvezda će pripreme nastaviti u Austriji, a prva utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona očekuje ih 10. ili 11. jula.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.