PREOTEO MU PRVO MESTO, PA GA POMENUO NA KONFERENCIJI: Alkarazova zanimljiva opaska o Novaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 19:46

PREOTEO MU PRVO MESTO, PA GA POMENUO NA KONFERENCIJI: Alkarazova zanimljiva opaska o Novaku

Bio je raspoložen Španac.

Španski teniser Karlos Alkaraz trijumfom na turniru u Kvinsu vratio se na prvo mesto ATP liste i u dobrom raspoloženju dočekuje predstojeći Vimbldon, a nakon pobede nad Aleksom De Minorom na konferenciji za medije je govorio o, velikom rivalu, Novaku Đokoviću. 

- Ciljevi na Vimbldonu se ne menjaju mnogo. Stiže i Novak. Osećam se bolje nego pre nedelju dana. Povratak na broj jedan daje motivaciju i samopouzdanje. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi bilo drugačije ni da sam ostao drugi na listi - rekao je Alkaraz.

Imao je mladi teniser zanimljiv komentar na eventualni susret sa Novakom.

- Ako idem bez očekivanja, mogu da pobedim - našalio se Španac, pa je potom malo uozbiljio priču.

- Sada mogu da budem veoma siguran, osećam se kao jedan od favorita na Vimbldonu, ali, iskreno, potrebno mi je više iskustva. Odigrao sam samo 11 mečeva na travi u karijeri. Smatra da sam dobar igrač na travi, sa ovim oružjem koje imam. Na Vimbldon idem sa dosta samopouzdanja. Video sam da Đoković nije izgubio meč na Centralnom terenu još od meča sa Endijem Marijem 2013. godine. To je ludo. Nadam se da će me navijači podržati kako bih dobio priliku da promenim tu statistiku - zaključio je Karlitos.

Najveći turnir na svetu počinje trećeg jula, a titulu brani upravo Novak Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.