PREOKRET: Zvezda odbila da proda Erakovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 17:02

PREOKRET: Zvezda odbila da proda Erakovića

Važan "šraf" u crveno-belom timu.

Crvena zvezda je dobila sjajnu ponudu Krasnodara za mladog Strahinju Erakovića, ali kako stvari za sada reprezentativac Srbije ostaje deo tima koji će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, ruski klub je na adresu crveno-belih dostavio ponudu tešku čak 9.000.000 evra, ali je ubrzo i odbijena.

Izgleda da se očekuje bolja ponuda od nekog drugog tima, a nije isključeno i da Rusi pošalju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osmocifrenu ponudu, o čemu će crveno-beli svakako razmisliti.

Eraković je jedan od igrača koji su najcenjeniji u redovima aktuelnog šampiona Srbije i verovatno ima još zainteresovanih timova.

Zvezdu najverovatnije napušta Aleksandar Dragović i samim tim je Eraković bitan za ekipu, ali posle pojačane čponude biće lakše da se oproste od njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.