PREOKRET: Problem za Zvezdu! Obradović ostaje bez već VIĐENOG pojačanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 11:26

PREOKRET: Problem za Zvezdu! Obradović ostaje bez već VIĐENOG pojačanja!

Crveno-beli renoviraju igrački kadar.

Iako se činilo da će Crvena zvezda dobiti još jedno veliko pojačanje u Tomasu Volkapu, košarkaš Žalgirisa sve je dalje od Malog Kalemegdana!

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Junajted – Sautempton.

Naime, kako tvrdi uvek dobro obavešteni litvanski novinar Donatas Urbonas, Amerikanac je bliži NBA ligi, nego dolasku u redove srpskog šampiona.

Urbonas je na svom profilu, na društvenim mrežama, objavio vest da je Volkapu prioritet odlazak u NBA i da već ima određene ponude, kao i da se litvanski šampion nada da će ostati u njihovim redovima bar još 12 meseci.

One of the most improved Euroleague players Thomas Walkup is weighing his NBA options, I'm told. Per sources, there is NBA interest, but Zalgiris hopes he'll stay in Kaunas for the next season. Walkup is under the contract with Zalgiris till 2021.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) July 13, 2020

Amerikanca veže ugovor sa evroligašem do leta 2021. godine, a u nedelju se pojavila informacija da je Crvena zvezda čak spremna i da plati obeštećenje za igrača koji može da pokrije pozicije plejmejkera i beka.

Podsetimo, do prekida sezone izazvane pandemijom koronavirusa, Volkap je u dresu Žalgirisa odigrao 34 meča na evroligaškoj sceni. Prosečno je beležio 16 minuta po utakmici, uz 9,6 poena, 3,6 skokova i 5,2 asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.