PREOKRET: Liverpul ima novi PLAN za Grujića, ovo je njegov ODGOVOR (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Liverpul ima novi PLAN za Grujića, ovo je njegov ODGOVOR (FOTO)

Zakomplikovalo se.

Reprezentativac Srbije Marko Grujić, u Liverpulu još uvek nije pokazao sav svoj raskošni talenat zbog kojeg je prešeo na Enfild iz redova Crvene zvezde. Prema poslednjim informacijama Grujiću je ponuđen novi ugovor u Liverpulu, ali on još uvek nije siguran u svoju odluku.

Marko Grujic exit agreed and other Liverpool transfer rumours rated https://t.co/Vnez8TIjSM

— TruGee (@TruGeeJa) July 27, 2018

Bivši igrač Zvezde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao u Liverpul 2016. godine, ali je za dve sezone odigrao samo osam utakmica u dresu Redsa. Prošlu sezone je proveo na pozajmici u Kardifu, gde je dobrim partijama pomogao ekipi da ostvari plasman u Premijer ligu.

- Liverpul je jasan u nameri da Marka pošalje na još jednu sezonu sa nama i dogovor oko toga već postoji. U ovom trenutku potrebno je samo još on da se složi. Liverpul želi da produži ugovor, ali on trenutno nije siguran da li to želi, jer i ovako ima još tri sezone pred sobom. Bilo bi sjajno imati ga na raspolaganju što pre, jer igramo sa Betisom već u subotu. On je prioritet za nas i biću veoma razočaran ukoliko ga ne dobijem- istakao je Nil Vornok, bivši defanzivac Liverpula.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.