PREOKRET KARIJERE: Nole SAZNAO rivala u polufinalu Rima! Čeka ga stari DUŽNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 13:52

PREOKRET KARIJERE: Nole SAZNAO rivala u polufinalu Rima! Čeka ga stari DUŽNIK

Meč rešen u tri seta.

Posle spektakularne pobede nad Stefanosom Cicipasom iz Grčke (izveštaj pročitajte OVDE), posle preokreta, Novak Đoković je saznao rivala u polufinalu mastersa u Rimu.

Najbolji teniser sveta igraće protiv Italijana Lorenca Sanoga (negde oko 18.15 časova), koji je u tri seta bio bolji od Rusa Andreja Rubljova rezultatom 2:1 (3:6, 6:4, 6:3).

Čelsi čeka finale Lige šampiona, ali FA kup je izuzetno cenjen u Engleskoj, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će današnje (18.15) finale s Lesterom biti vrlo važno za tim Tomasa Tuhela. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,40, a na pobedu Lestera 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Veliki preokret načinio je domaći teniser, koji će poput Noleta, imati samo pet sati da se odmori i skupi snagu za polufinalni okršaj, u kome nas čeka novi spektakl.

Početak meča nije nagoveštavao ovakav epilog, pošto je Rus brejkovima u trećem i devetom gemu, prvi set rutinski rešio u svoju korist sa 6:3.

Ipak, tako nije mislio Sonego, koji je drugi period odmah zapoečo brejkom i posle vođstva od 1:0 nije ispuštao tu prednost, pa je na kraju slavio sa 6:4 i odveo meč u odlučujući treći set.

𝐇𝐄𝐀𝐑 𝐇𝐈𝐌 𝐑𝐎𝐀𝐑!

Italy's Lorenzo Sonego defeats Rublev 3-6 6-4 6-3 in Rome to advance to his first Masters 1000 semi-final!#IBI21 pic.twitter.com/xaS7NiRS0D

— Tennis TV (@TennisTV) May 15, 2021

Indisponirani Rubljev nije imao odgovore na sjajnu igru Italijana, koji je kiptio od samopouzdanja. Do najboljeg rezultata u karijeri, na mastersu u Rimu, domaći teniser stigao je tako što je iznenadio Rusa u petom i devetom gemu, revanširavši mu se u potpunosti za rezultat iz prvog seta - 6:3.

Inače, Lorenco Sonego spada među velike dužnike Novaka Đokovića, pošto ga je u jedinom međusobnom duelu dobio prošle godine u četvrtfinalu Beča sa ubedljivih 2:0 (6:2, 6:1).

Nema bolje prilike za revanš Noleta, pogotovo što pobedom nastavlja put ka odbrani pehara u italijanskoj prestonici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.