PREOKRET: Jugović vodi mladog reprezentativca Srbije u još VEĆI klub od Valensije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Jugović vodi mladog reprezentativca Srbije u još VEĆI klub od Valensije (FOTO)

U igri bivši evropski šampion.

Iako se činilo da je dogovor između Nemanje Maksimovića i Valensije gotova stvar, jučerašnju informaciju oborili su portugalski mediji. Kako prenosi „A Bol“, strelac zlatnog gola za „orliće“ na Svetskom prvenstvu u fudbalu, na Novom Zelandu, nalazi se na listi želja velikana ove države I gradskih rivala – Sportinga i Benfike.

Trener Lavova Žorž Žesus, uporan je u nameri da angažuje srpskog reprezentativca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a odlazak njegovog menadžera i takođe nekad sjajnog igrača Zvezde i Juventusa, Vladimira Jugovića, na pregovore u Lisabon, kazuju da ugovor sa „slepim miševima“ još nije potpisan.

Sa druge strane, ni čelnici Benfike ne sede skrštenih ruku. Naročito ako se zna da imaju odlična iskustva sa Srbima, pre svih sa Nemanjom Matićem, jednim od najboljih fudbalera Premijer lige, koji je povratak u Čelzi, izborio maestralnim partijama upravo u dresu „orlova“, dvostrukog evropskog šampiona iz 1960. i 1961. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.