PREMIJER LIGA: Vulvsi pobedom približili Šefild Čempionšipu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 18:50

PREMIJER LIGA: Vulvsi pobedom približili Šefild Čempionšipu

Sarabija stavio tačku...

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su na svom stadionu ekipu Šefild junajteda rezultatom 1:0.

Strelac jedinog gola bio je Pablo Sarabija u 30. minutu.

Iako su Vulvsi dominirali od početka meča, Šefild junajted je imao dve dobre šanse u uvodnim minutima, ali su izostali bolji udarci ka golu.

Na isteku pola časa igre, Ait Nuri je centrirao sa levog boka, a Pablo Sarabija glavom sa peterca poslao loptu u dalji ugao za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1:0.

Domaći su bili sigurni i u nastavku, ali je Šefild junajted bio konkretniji u nastavku, Bruster je imao solidnu šansu, ali je golman Sa bio na mestu.

Kako je vreme odmicalo, Šefild je bio opasniji, a Vulvsi su igrali rezervisano i bez previše poseda u poslednjoj trećini terena, ali gosti nisu imali kvalitet da dođu do gola.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa su Vulvsi upisali novu značajnu pobedu i sada su osmi sa 38 bodova, Šefild je zakucan za dno sa 13.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.