PREMIJER LIGA: Salah srušio Brenford i postao LEGENDA Liverpula

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 21:36

PREMIJER LIGA: Salah srušio Brenford i postao LEGENDA Liverpula

Ispisana istorija na Enfildu.

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na svom terenu ekipu Brenforda rezultatom 1:0 u meču 35. kola Premijer lige. Jedini gol na utakmici postigao je Egipćanin Mohamed Salah u 13. minutu.

Ovo je bila šesta uzastopna pobeda "Redsa" u engleskom prvenstvu.

Egipatski napadač je postigao 100. gol za Liverpul na domaćem terenu i tako postao prvi igrač u istoriji kluba, koji je tresao mreže na devet uzastopnih mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na "Enfild roudu" u svim takmičenjima.

Liverpul je peti na tabeli Premijer lige sa 62 boda, dok četvrtoplasirani Mančester junajted ima 63 i dva meča manje. Brentford je deveti sa 45 bodova.

Liverpul će u narednom kolu gostovati ekipi Lestera, dok će Brentford dočekati Vest Hem.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.