Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Runi konačno proradio, sudija isljučio pogrešnog igrača! (VIDEO)

Još jedno taktičko nadmudrivanje Luja van Hala reklo bi se, sa samim sobom, ovog puta nije dovelo do još jednog kiksa Mančester Junajteda, golovima Runija ‘Đavoli’ su zadržali korak u trci za Ligom šampiona.

Ponovo je Mančester Junajted imao problema da probije protivničku odbranu na ‘Old Trafordu’ i ko zna kako bi se utakmica završila da u 65. minutu nije dosuđen jedanaesterac za četu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Luja van Hala. U glavnoj ulozi bila su dva bivša igrača Mančestera, a zanimljivo crvenim kartonom kažnjen je Ves Braun, iako je prekršaj nad Falkaom napravio Džon O’Šej. Kako god, odgovornost je preuzeo Vejn Runi i skinuo veliki pritisak sa pleća svojih saigrača.


Isti igrač je na 2:0 povisio u 84. minutu kada je iskoristio odbijenu loptu i zatresao mrežu iz igre prvi put posle ‘Boksing deja’ i meča protiv Njukasla.

Premijer liga:
Vest Hem – Kristal Palas 1:3 (0:1)
(Valensija 76 – Marej 41, 63, Dan 51).
Barnli – Svonsi 0:1 (0:0)
(Tripijer a.g. 64)
Mančester junajted – Sanderlend 2:0 (0:0)
(Runi 66 p., 84)
Njukasl – Aston Vila  1:0 (1:0)
(Sise 37)
Stouk – Hal  1:0 (0:0)
(Krauč 71)
VBA – Sautempton 1:0 (1:0)
(Berahino 2)
Nedelja:
Liverpul – Mančester siti 13.00
Arsenal – Everton 15.05
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga: Probuđeni Runi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015

Posle očajnih igara u nekoliko poslednjih mečeva, konačno je proradio Mančester Junajted. "Đavoli" su na svom "Old Trafordu" slavili protiv Sanderlenda 2:0 u 27. kolu Premijer lige, a igrač utakmice bio je dvostruki strelac Vejn Runi...Ključni trenutak utakmice dogodio se u 65. minutu kada je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Premijer liga: Mančester Junajted pobedio, Sudija isključio pogrešnog igrača…

Izvor: UživoFudbal.com, 01.Mar.2015, 00:57

Dušan Tadić i Filip Đuričić pretrpeli su još jedna poraz u Premijer ligi. Vest Brom je minimalnim rezultatom savraldao Sautempton i tako umanjio šanse da se ekipa Ronalda Kumana nađe u nekom od evropskih takmičenja iduće sezone...Mančester Junajted je bio siguran protiv slabe ekipe Sanderlenda...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.