PREMIJER LIGA: Runi i legenda Arsenala primljeni u Kuću slavnih

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

PREMIJER LIGA: Runi i legenda Arsenala primljeni u "Kuću slavnih"

Velika priznanja za dva velikana na Ostrvu.

Dvojica legendarnih fudbalera engleske Premijer lige, Vejn Runi i Patrik Vijera novi su članovi "Kuće slavnih" jedne od najjačih liga na svetu.

Oni su se tako pridružili Eriku Kantoni, Stivenu Džerardu, Alanu Šireru, Roju Kinu i Denisu Bergkampu u društvu velikana engleskog fudbala.

Vejn Runi je Premijer ligu osvajao čak pet puta, drugi je najbolji strelac u istoriji takmičenja sa 208 golova, iza Alana Širera. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ubojiti napadač bio je najbolji lige u seozni 2009/10.

Patrik Vijera je bio deo čuvene "nepobedive" generacije Arsenala koja je osvojila titulu prvaka bez poraza u sezoni 2003/04, bio je najbolji igrač prvenstva u sezoni 2000/01.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U ODABRANOM DRUŠTVU: Vidić kandidat za Kuću slavnih Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022

Uz njega još 24 fudbalera...Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mnačester Junajteda i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić našao se u konkurenciji sa još 24 bivša igrača za ulazak u Kuću slavnih Premijer lige. Onas je ustanovljena 2020, ali je zvanično otvorena naredne godine zbog pandemijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.