PREMIJER LIGA: Mančester junajted savladao Čelsi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Mančester junajted savladao Čelsi!

Liga šampiona na vidiku.

Fudbaleri Čelsija izgubili su 2:0 od Mančester junajteda, u poslednjem meču 26. kola Premijer lige. Izabranici Frenka Lamparda nisu uspeli da se osvete četi Ole Gunara Solskjera za letošnju katastrofu (0:4). Ovo je bio izuzetno važan duel u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Prvi gol za Mančester postigao je francuski napadač Antoni Marsijal u 45. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minutu meča. On je iskoristio odličan centaršut Arona Bisake i glavom matirao protivničkog golmana.

Drugi gol postigao je Hari Mekgvajer u 66. minutu. On je bio najviši u skoku na centaršutu iz kornera i lagano prosledio loptu za 2:0.

Interesantno, Junajted nije poražen od Čelsija na poslednjih pet mečeva, a pored sjajne partije na startu šampionata, "crveni đavoli" su "plavcima" došli glave i u osmini finala Liga kupa (2:1).

Zbog povreda u sastavu Čelsija nije bilo Tejmija Ejbrahama, Kristijana Pulišića i Loftus-Čika, dok sa druge strane Solskjker nije mogao da računa na Pola Pogbu i Markusa Rašforda.

Mančester je trenutno sedmi na tabeli, sa dva boda manje od Totenhema, koji je peti i tri boda manje od današnjeg protivnika, Čelsija, koji je na četvrtom mestu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić,‭ ‬ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Junajted slavio u Londonu, VAR dva puta poništio gol Čelsija

Izvor: RTS, 18.Feb.2020, 00:10

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Čelsi sa 2:0 u predposlednjem susretu 26. kola Premijer lige, u poslednjem meču u sredu igraju Siti i Vest Hem. Trener gostiju Solskir je prvi menadžer Junajteda koji je pobedio Čelsi na obe utakmice u sezoni, još od 1988. godine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.