PREMIJER LIGA: Liverpul nastavlja seriju, Šampion MALJEM po Čekiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 08:48

PREMIJER LIGA: Liverpul nastavlja seriju, Šampion MALJEM po Čekiću!

Na programu 7. kolo.

Fudbaleri Liverpula nastavljaju pohod ka odbrani titule. Redsi će i drugi put zaredom igrati na svom "Enfildu", ovog puta protiv zahuktalog Vest Hema, koji je vezao četiri meča bez poraza.

Pobedom nad Šefild Junajtedom Liverpul se vratio na kolosek, i večeras (18.30) protiv Vest Hema želi nova tri boda. Kvota na keca na Enfildu je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Vest Hem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Šampion je veliki favorit, ali ne treba zaboraviti da su "Čekićari" u prethodnom kolu iznenadili Mančester Siti, što dovoljno govori kakav posao čeka izabranike Jirgena Klopa.

Nemački stručnjak u ovom meču ne može da računa na povređene Okslejda Čembrlejna i kapitena Virdžila van Dajka, dok su pod velikim znakom pitanja Alkantara, Fabinjo, Keita i Matip. Sa druge strane, u timu Dejvida Moesa izostaće samo Mičel Antonio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.