Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Ibrahimović gasi šampionske ambicije Liverpula! (VIDEO)

Bio je blizu Liverpul da trijumfuje na “Old Trafodu” i zaostatak za Čelsijem smanji na pet bodova, ali im se na putu ka tom cilju isprečio Zlatan Ibrahimović.

Držali su “redsi” do samog finiša utakmice prednost, koju im je onako srdačno poklonio najskuplji fudbaler sveta Pol Pogba, kada je u 24. minutu, bespotrebno rukom pokupio jednu loptu u sopstvenm kaznenom prostoru. 
Jedanaesterac koji je skrivio Francuz u gol je pretvorio Džejms Miner, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i tako svoj tim usmerio ka velikom trijumfu, koji bi im omogućio da održe korak za liderom prvenstva.
Nakan toga usledilo je buđenje “đavola” koji su kako je poluvreme odmcalo delovali sve opasnije i u dva navrata je sjajni Minjole morao dobrano da se pomuči da sačuva svoju mrežu.
Najpre je zapretio Ibrahimović iz slobodnog udarca u 33 minutu a zatim i Mihtarijan, koji je imao situaciju jedan na jedan, ali je Belgijanac na golu Liverpola majstorski intervenisao u oba navrata.
Pokušavao je Mančester i u nastavku da dođe do izjednačenja ali se Liverpul dobro branio i činilo se da će do kraja uspeti da sačuvaju gol i upišu važnu pobedu. 
Ipak u samom finišu meča, tačnije u 84. minutu. Zlatan Ibrahimović majstorski reagovao na jedan centaršut Valensije i udarcem glavom savladao do tada nesavladivog Minjolea za konačnih 1:1
Ishodu ovog meča bez sumnje su se najviše obradovali navijači Čelsija, čiji je tim sada otišao na veoma lepih sedam bodova prednosti, u odnosu na ekipu Jirgena Klopa i ima otvoren put ka tituli.

Izvor: (Youtube/iKhoStyle7i HD)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post PREMIJER LIGA: Ibrahimović gasi šampionske ambicije Liverpula! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.