PREMIJER LIGA: Furiozni Brajton, tragedija Notingem Foresta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:38

PREMIJER LIGA: Furiozni Brajton, tragedija Notingem Foresta

Veliki preokret Brentforda.

Fudbaleri Brjatona ruše sve pred sobom i na dobrom su putu da izbore vizu za evropska takmičenja. Ekipa trenera De Zerbi deklasirala je na svom terenu Vulverhempton sa čak 6:0 (4:0)

U prvom poluvremenu golovi su se ređali kao na traci, a ,,Vukovi" su bili samo posmtrači dešavanja na stadionu "Ameks".

Goleada je počela golom Undava u šestom minutu meča. Potom su usledila su dva gola Grosa, oba na asistencije Hulija Encisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 13. i 26. minutu. Bilo je već 3:0 za domače, a onda je Dani Velbek u 39. minutu, pasom Estupenjana stavio tačku na savršeno prvo poluvreme pavo-belih.

Po povratku na teren trebalo je Velbeku samo tri minuta da dođe do svog drugog gola ne mačeu, a petog za plavo-bele. Konačan rezultat postavio je Denis Undav u 66. minutu.

Notingem Fores je tražio bodove vredne opstanka na gostovanju Brentfordu. Šumari su bili na dobrom putu da dođu do cilja pošto su poveli golom Danila u zaustavnom vremenu prvog poluvremena. Međutim, domaći tim se nije predavao Najpre su izjednačili u 82. minutu preko svog najboljeg strelca Ajvana Tonija, da bi sve snova Šumara srušio Desilva u 94. minutu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.