PREMIJER LIGA: Danac nastavlja da rešeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 21:28

PREMIJER LIGA: Danac nastavlja da rešeta

Duel 25. kola.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Luton u gsotima sa 2:1 25. kolu Premijer lige.

Samo što je počeo meč, već u 30. sekundi, Mančester junajted je poveo. Posle jedne ispucane lopte odbrane gostiju, katastrofalno je reagovao Bel, sve je to ispratio Hojlund, koji je zaobišao golmana i rutinski sproveo loptu u mrežu rivala.

Danac je pogodio na šestom uzastopnom meču u Premijer ligi, čime je postao najmlađi igrač u istoriji ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenja sa ovakvim učinkom.

Nije prošlo mnogo vremena, a Junajted je u sedmom minutu duplirao vođstvo. I ponovo Rasmus Hojlund. Ovoga puta uz mnogo sreće, šutiroa je Alehando Garnaćo sa 16 metara, a Hojlund je pomalo refleksno, a više srećno grudima skrenuo u mrežu rival

Luton je uspeo da se vrati preko Karltona Morisa i 1:2 je bilo već u 14. minutu. Neverovatno je da je taj rezultat ostao do kraja duela pošto smo videli čak 42 udarca na gol.

Premijer liga 25. kolo:

Subota:

Barnli – Arsenal 0:5 (0:2)

Fulam – Aston Vila 1:2 (0:1)

Njukasl – Bornmut 2:2 (0:0)

Notingem Forest – Vest Hem 2:0 (1:0)

Totenhem – Vulverhempton 1:2 (0:1)

Mančester siti - Čelsi 1:1 (0:1)

Nedelja:

Šefild junajted - Brajton 0:5 (0:2)

Luton - Mančester junajted 1:2 (1:2)

Everton - Kristal palas (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.