Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Čelsi se vratio na pobednički kolosek (VIDEO)

U poslednjem meču 17. kola Premijer lige Čelsi je u gostima sa 2:0 (1:0) savladao Stouk.

Od očekivanog mučenja „plavaca“ protiv Stouka nije bilo ništa. Odbrana crveno-belih probijena je u 2. minutu kada je posle kornera Fabregasa, Teri glavom loptu poslao u mrežu.

Konačnih 2:0 u 78. minutu postavio je Fabregas u 78. minutu na fenomenalnu asistenciju Azara. Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su svih 90 minuta za četu Žozea Murinja.
hotsport.rs 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelzi lako do nova tri boda

Izvor: UživoFudbal.com, 23.Dec.2014

Ekipa Žozea Murinja potvrdila je prvo mesto na tabeli pobedom protiv Stouka u gostima od 0:2. Strelci za Čelzi bili su džon Teri na samom startu utakmice i Sesk Fabregas koji je u 78. minutu samo potvrdio pobednika...Za Čelzi su u startnoj postavi nasupali Branislav Ivanović i Nemanja Matić dok...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Ne pucajte, samo pitamo: Matić najbolji zadnji vezni Premijer lige? (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2014

Kada je srpski internacionalac na terenu Plavci dobijaju čak 73 odsto utakmica. Procenat je značajno manji kada je on van igre..Dijego Kosta rešeta bez milosti, Sesk Fabregas deli lopte kao rukom, Branislav Ivanović, Džon Teri, Geri Kejhil i Sezar Aspilikueta čine najsigurniju poslednju liniju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.