PRELOMIO! Nikola Mirotić dolazi u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 21:39

PRELOMIO! Nikola Mirotić dolazi u Srbiju

Signal večitima.

Jedan od najboljih košarkaša Evrope, Nikola Mirotić ima velike planove u našoj zemlji. Naime, on hoće da uloži veliki novac u pirotski kraj i to u čak dve grane privrede.

Dok cela Srbija s nestrpljenjem čeku odluku gde će Mirotić nastaviti karijeru, neke stvari u vezi sjajnog igrača su već poznate.

Naime, Mirotić želi da uloži u poljoprivredu i ugostiteljstvo u južnom delu Srbije. Nikola je već preduzeo prve korake na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planu i želja mu je da se time bavi po završetku karijere.

Isto tako, navijači Partizana i Zvezde priželjkuju da je ovo signal da če pored ulaganja u biznis, u Srbiji nastaviti i svoj košarkaški angažman.

Prema najnovijim informacijama koje dolaze iz Španije, Mirotić je bliži crno-belima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.