PRELOMIO: Luka Modrić ostaje u Realu, poznata i plata od koje boli glava

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 15:31

PRELOMIO: Luka Modrić ostaje u Realu, poznata i plata od koje boli glava

U Madridu ostaje i Toni Kros.

Kako pišu španski mediji, Real Madrid planira da produži ugovor Luki Modriću i Toniju Krosu, a novi ugovori bi trebali da budu potpisani pre kraja tekuće sezone.

- Sastanak predsednika Florentina Pereza i Luke Modrića održan je iza zatvorenih vrata pred revanš meč polufinala Kupa kralja protiv Barselone 5. aprila - piše Atletik.

- Perez, koji ima odličan odnos s Modrićem, ceni činjenicu da je Modrić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << insistirao na sastanku i ostanku u Realu, te da ga ne zanimaju čak i bogatije ponude iz Saudijske Arabije, Katara, Amerike - piše pomenuti španski medij.

Izvor hrvatskih medija, koji se poziva na špansku Marku, odnosno informacije jednog statističkog portala, otkriva da će Modriću plata biti 23,8 miliona evra na godišnjem nivou.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.