PRELOMIO: Bivši trener ZVEZDE odlučio gde će da RADI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELOMIO: Bivši trener ZVEZDE odlučio gde će da RADI (FOTO)

Delijama je ostao u sećanju.

Sjajni rezultati u kvalifikacijama za SP u Rusiji, obasule su Roberta Prosinečkog ponudama. Bivši trener Crvene zvezde postigao je sa Azejrbedžanom fenomenalan uspeh i trenutno se šepuri na 2. mestu grupe, ali je u međuvremenu dobio pozive evropskih klubova.

Najuporniji su bili Turci, prvoligaš Bursa je po svaku cenu želela da vidi Žutog u svojim redovima, ponudivši mu ugovor na dve i po godine.

- Zahvaljujem se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pozivu, međutim, imam čvrst ugovor sa selekcijom Azejrbedžana - otklonio je dileme član najslavnije Zvezdine generacije i osvajač Kupa Evropskih Šampiona sa crveno-belima.

Prosinečki je već radio prethodnih godina u Turskoj, kao glavnokomandujući u Kajzeriju, ali je trenersku karijeru počeo upravo na Marakani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.