PRELEPO: Veliki dan za porodicu Mihajlović, čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 13:16

PRELEPO: Veliki dan za porodicu Mihajlović, čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Obe Sinišihe ćerke sreću su podelile sa pratiocima na Instagramu.

Pored svega što je uradio tokom igračke karijere i što postiže sada kao trener, Siniša Mihajlović je pobedom u životnoj borbi sa opakom bolešću celom svetu pokazao koliki je borac. Pored toga on je još jedan, možda i najbolji dokaz da posle kiše uvek dodje sunce. Naime, posle svega što je porodica Mihajlović prošla u proteklih godinu dve, sada iz ovog skladnog doma stižu najlepše vesti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 Naime, Sinušina i Arijanina ćerka Virdžinija je u drugom stanju, tako da će proslavljeni fudbaler i njegova supruga uskoro dobiti novu životnu ulogu, postaće deda i baba. Prelepu vest Vidžinija kao i njena sestra Viktorija, podelile su sa pratiocima na Instagramu, a čestitke stižu sa svih strana sveta.

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.